Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای
Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای
Blog Article
برای کودکان بزرگتر مبتلا به پوست پروانه ای، میتوان از مواد غذایی مغذی و نرم که بلع آنها راحت است مانند سوپ سبزیجات و اسموتی میوه استفاده کرد و غذاهای جامد را با شیر یا آب گوشت به شکل پوره در آورد.
بیماری پروانه ای هیچ درمانی ندارد، هر چند اشکال خفیف آن ممکن است با افزایش سن و سال بهبود یابد و روش درمان مراقبت ، بر تاول ها و جلوگیری از ایجاد تاول های جدید تمرکز می کند.
بیماری پروانهای اتصالی: شدیدترین نوع بیماری است که تاولها از همان بدو تولد پدیدار میشوند و به دلیل ایجاد تاول و زخم در تارهای صوتی صدای گریهی کودک دچار خشونت و گرفتگی میشود.
اول به خاطر داشته باشید که دل درد در یک چهارم کودکان رخ میدهد و هم در کودکان سالم و پرانرژی رخ میدهد.
بازگرداندن تحرک: ایجاد تاول و زخم زیاد میتواند باعث اتصال انگشتان پا یا دست به هم یا خمیدگی غیر طبیعی مفاصل شود، بنابراین پزشک انجام عمل جراحی را جهت اصلاح این شرایط توصیه میکند، مخصوصا اگر باعث اختلال در حرکات طبیعی شود.
نشانههای بیماری پروانهای به گونهای میباشد که همراه با تاول، خارش و خونریزی بوده و ممکن است در نهایت به عفونت منتهی گردد.
از این مثال، میتوانیم به اثر پروانهای در کسب و کار پی ببریم. برای بهبود و پیشرفت کار خود، یک تصمیم یا حرکت جزئی و مفید را انتخاب کنید و آن را در شغل خود بهکار ببرید؛ پس از مدتی متوجه تاثیر آن در جوانب متعدد کار و درآمد خود میشوید. مثلا اگر کار مجازی دارید، تولید محتوای خود را پیشرفتهتر کنید تا به مرور دنبالکنندگان بیشتری داشته باشید.
برای کودکان بزرگ تر، غذاهای مقوی و مغذی را سرو کنید، که هضم آن ها آسان است مانند سوپ سبزیجات و یا اسموتی های میوه. همپنین پوره غذاهای جامد با آبگوشت و یا شیر.
برای از بین بردن آنها قبل از اینکه بزرگ شوند، با پزشک خود صحبت کنید. همچنین پزشک محصولاتی را جهت مرطوب نگه داشتن پوست، پیشرفت درمان و پیشگیری از عفونت تجویز خواهد کرد.
بروز تغییری قابل توجه در عادتهای رودهای طی چند هفته
سعی کنید best website بستر کودک را از مواد نرم همچون کتان آماده سازید و تکیهگاهی برای گردن و باسن او مهیا کنید. کودک خود را از زیر بغل نباید بلند کنید.
از شناسایی بالینی نوع بیماری پروانهای طبق تظاهرات در دوره نوزادی باید پیشگیری نمود، چرا که در این گروه سنی این امکان وجود دارد که همه انواع بیماری پروانهای مشابه هم باشند. برای تشخیص این بیماری باید نمونه برداری از پوست را تهیه نموده و به آزمایشگاه مناسب بفرستید تا شناسایی را با میکروسکوپ الکترونی عبوری و یا نقشهبرداری آنتی بادی و ایمونوفلورسانس تایید نماید.
داشتن پیشینه خانوادگی ابتلا به بیماری پروانهای عامل خطر اصلی به منظور بیشتر شدن شانس ابتلا به این بیماری میباشد.
خوب است بدانید آزمایش ژنتیکی مولکولی به منظور جهش در اکثر ژنهایی که با انواع گوناگون بیماری پروانهای همراه میباشد، از نظر بالینی در دسترس است.